Marinade:
2 ½ dl tomatpuré
½ stk hakket løk
2 båt finhakket hvitløk
1 ss sitronsaft
1 ss tabasco
1 ts smør
1 ts salt
1 ts kajennepepper
Gourmetaften 12.03.11 hos Gordon | |
MENY
|
|
|
|
Forrett: Spareribs 4 porsjoner
800 g spareribs skåret i "ribber"
Marinade: |
![]() |
Slik gjør du 1. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. 2. Legg spareribsene i marinaden og la de godgjøre seg i minst 1 time i kjøleskapet. 3. Bak dem i folie i ovnen på 200 °C eller på grillen med lokk over i 1 time. 4. Ta dem ut av folien og grill spareribs i 10 minutter på hver side tilslutt. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Evt. grillede grønnsaker på spyd (mais, løk, paprika). Middag: Baconburger 4 porsjoner
Dessert: Sjokoladefondant
8 porsjoner Slik gjør du |
|
Velbekomme! |
|
|